Tik Tok

Daisypath Wedding tickers

Monday, 19 December 2011

Teringin Nak Pakai...

Hai, assalamualaikum..
Sihat ke semua??
Hehehe..
Semalam borak2 dengan abang saya...
Saya tanya dia butik andaman yang kawan dia..
Sekali dia kasi baca mesej tentang pakej..
Alahaii...
Murah!!
Harus saya buat appointment & discuss dengan akak tu. :)
Kenalah cari yang murah tapi nampak sweet. 
Saya ni pengantin budget.. Uwaaa..
Takpelah.. sbb saya memang nak tema sweet & simple.hiksss.. >..<

Masa dolu2..
Masa zaman hingusan dulu.
Saya ada impian.
Impian apa? 
Nak tau ke??
Hmmm..
Saya pun tak tau kenapa saya ada impian ni. 
Impian saya nak pakai gaun untuk sesi potong kek!
Tapaper ntah impiankan??
Hahaha...
Tapi itulah impian saya.

Tengok dalam pakej kat mesej abang saya
Ada satu pakej siap gaun n kot utk pengantin.
Giler teruja time tuhh! 

Tapi semuanya masih dalam perancangan. 
Kalau terlaksana impian saya, alhamdulillah.
Kalau tak, saya tak kisah. 
Saya tau mana duduk diri saya.
Walaupun pakej yang ada gaun tu masih dalam bajet.
Tapi saya sanggup berkorban kalau duit tu nak ke arah lain yang lebih penting. 
Hehehe.. :D it's not a big deal lah! ;p

Jom cuci mata gaun muslimah jom! 



http://d-ratu-bridal.fotopages.com/

Cantekkkk
Menawan kalbu!
Kalau terseksi macam ni....
Boleh je cover dengan  ni! Love2!

Hmmm..
Agak2.. Gaun macam mana yang sesuai untuk saya yang 'rendang' ni yerk!
Hihi.. Takmaulah ada yang kutuk saya kalau nampak macam alas meja berjalan. 
Lalala~

9 comments:

dhiera said...

best ye pakai gaun nanti~
klo murah dan berbaloi, apa salah ye kan?

rosspink said...

hee sya pon nk pkai gaun hehe..sme impian ngan kamoo ;)

Cik Nasha said...

dhiera,
yerp2.. kahwin hanya sekalikn.. insya-Allah, ada rezeki saya, saya pakailah..

rosspink,
yeekee!! bestnye! jom pakai nanti.. hikhik..

mrs irmidrza to be said...

cantiknya nasha..suka!! tp miza akan pakai jubah...will share my design...=)

Cik Nasha said...

miza,
ha!! share tauuuuu.. ;p

Cikpuan rara said...

yg num 1 tu mmg cantek lah dear.

Cik Nasha said...

samalah taste kite!
cantikkan rara!

sitinazirah86 said...

saya suke no 1 cantikk

Cik Nasha said...

ira,
cntik kn??? suka jgk..