Tik Tok

Daisypath Wedding tickers

Saturday, 17 December 2011

Nak Isi Apa Yekkk???

Hai, assalamualaikum semua!!
Hari ni bersemangat nak update entri pasal doorgift.
Aceeehhh.. Majlisnya lambat lagi dah sibuk pk pasal doorgift.
Ishx3!!!

Hmmm... 
Semalam saya terfikir2, sambil tu duk borak2 dgn BFF yang dah selamat pun kahwin. 
Dah peknen pun. Tak sabar nak macam dia!
Ingat tak saya ada citer pasal doorgift jar tu?


Sekarang ni tengah pk apa saya nak letak dalam tu???
Saya dah senaraikan ni. 
Mintak bantuan b2b yang cantiks dan comels votelah mana satu yang best??
Mana tahu idea korang2 semua lagi meletops dari saya ni. 
Okey, saya senaraikan ya....

(1)
 
Marshmallow



(2)

 Kacang

(3)

Kerepek/Keropok

(4)

Coklat
(5)

Nips

(6)

Jelly

(7)

M&M


(9)

Pumpkin Cake


(10)

Choc Fudge Cupcake


Cukuplah sepuluh dulu.
Kalau nak diikutkan banyaaaaakkk.
Kalau taip kat google image 'cupcake in a jar'
tudiaaaaaa..
Bersepah.. Hehehe..

Dalam banyak2 jar kat atas ni.
Yang sebijik sebijon saya punya yang isinya
Marshmallow.

Hmmm...
Agak2 apa yang menarik hati saya untuk isi di dalamnya ya???
Hehehe..

Selamat menjamu matalah!
kalau sudi tinggalkanlah komen & vote yang mana satu.. :)

10 comments:

syuhaidah said...

sy suke letak mashmallow sbb cute..colorful plak 2..hehe..

Epa Zarifa said...

cupcake sedapppp.... kacang pon ok..best jugak!!

dhiera said...

saya rasa kalau saya dapat Choc Fudge Cupcake, arghhh...best ye!

Cik Nasha said...

syuhaidah,
ha ah, cantikkan? kaler dia pun pastel je.. sesuai ngn tema saya..

epa zarifa,
tu la cupcake syokkk..pnh dpt, mmg terbaiklah! ;p

dhiera,
wahhh.. suka choc fudge ye! bestkan!

*thnks uolls... *

Shayra said...

Cik nasha.. marshmallow comel. colorful n simple + sweet..
hehe saya ni tokey marhsmallow tau. nanti tgk album ni..

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150425360758248.367069.786603247&type=3

Cik Nasha said...

shayra,
oh yeke.. ok sy tgk skrg.. :)

Dayang_Amy said...

hiihi klu nk bajet tapi comel bleh letak biskut bulat2 tu..yang de icing warna warni tu..kecik2 dulu slalu makan. pun comel..murah pun murah..heheh

sitinazirah86 said...

hehhhehehe ira mula2 dicide aritu gan mama nak letk jelly,tapi bile ira jalan kat pasaraya UO,ternampak gula2 cabbury 1 botol rm10.99,160 biji,murah gile,sbb tmpt lain xdpt harga tu...tp Choc Fudge Cupcake pon ok..

Cik Nasha said...

ira,
ouh.. murah jgak ekkhh..tp kite xtau lg nk isi apa la.. rasa cake dh kne tolak, sbb my mom kata sgt leceh. itu kne buat sehari sblm. nnt tkut x sempat.

Cik Nasha said...

dayang amy,
tu la.. baru terpikir biskut tuuu.. best jgk kalau letak. nampak comel je..