Tik Tok

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, 21 December 2011

Cantik Tak??

Hai, assalamualaikum semua...
Nak tunjuk sesuatu kat korang...
Tak taulah kat mata korang cantik ke tak??
Tapi bagi saya, saya berkenan giler design ni untuk Malam Berinai saya.

Malam Berinai my mom request saya pakai songket.
Tapi gambar ni bukanlah songket pun.
Tapi inilah design yang saya mahukan.
Ok. Memang setiap anak dia yang kahwin, malam berinai dia nak anak2 dia pakai songket.
Why not kita turuti permintaan orang tua kitakan??
Malam Berinai adalah malam full tradisional saya.

My mom mahukan Sanggul Lintang.
Gasak! pakai aje.
Benda fun kan? Bukan menyusahkan pun. :D
Ok, nak tunjuk gambar ni. Tapi.............
Kalau sesiapa tahu website siapa ni bagitau yekkkk!!
Saya mmg sungguh LUPA dari mana saya ambik. 
Rasa bersalah nak letak gambar ni.
Kalau tak saya nak letak link dia. 
Tapi lupalahhhhh...

So, ini gambarnya.
Memang heart gila design2 kembang2 camni.
Kalau tau dari mana nanti, saya letak link. 
Kalau ada yang tau tolong bagitau yek! ;p

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Cantik tak????
^_^v

10 comments:

nurul izayani said...

cantik dear!!

fazlien said...

cantik..suke design cmni..simple je

ni@ @in said...

cantik la nasha...ain suke gak(^__^)

Dell said...

eh . cantik la sygggg . ;D sweet je

sitinazirah86 said...

cantik sgt..cik nasha mama kt pon request pakai songket tok malam berinai,amik jela kan hajat orang tua,hehhe... mula2 dia soh pakai time sanding,mmg x la..bincg2 elok2 gan org tua,trus dia setuju songket malam berinai..

Cik Nasha said...

iza,
kan?? suka sgt.. :)

fazlien,
yerp betul tu..

ain,
suka jgk ek? hehe.. jom pakai jom.. ;p

dell,
tula.. sweet sgt.. hrp2 klu pakai cmni nmpk sweet jgk.. ahaks!

ira,
eh sama la kita..tp my mom xde plak suruh siang tu.. dia pn fhm, siang klu pakai songket, mak o, merenyam badan! siang dia kata bebas. malam dia nk sgt kite pakai songket. ha ah.. ikutkan aje.. pahala tu.. ;)

dhiera said...

cantik sangat nasha!!

Cik Nasha said...

dhiera,
betul ke? ni yg bertambah semangat nak pakai design ni. hope butik yg sy pergi nanti adalah design macam ni. :)

Miss Ika said...

Cantik,
Dear, boleh je nak tempah design cmni.
if butik tu takde yg dah sedia ada.

Cik Nasha said...

miss ika,
tu la..nnt nk kene diskas dgn butik tgk dia ada ke x..huhu..