Tik Tok

Daisypath Wedding tickers

Friday, 6 January 2012

Bile Ntah.....~

Hai, Assalamualaikum..
B2B semua sihat? Amacam preparation? Okey tak?
Hope semua berjalan lancar ya. 

Entri saya ni sepantas kilat je.
Tak tau nak cakap kat siapa.
Blog ajelah jadi peneman setia.
Hahaha..

Saya selalu ada masalah dengan TARIKH.
Dulu masa tunang pun, susah betul nak dapatkan TARIKH.
Macam tarikh nak langsung ni, saya sebenarnya sangatlah JELES bila B2B dah tau tarikh langsung. 
Sedangkan saya terkapai-kapai lagi. 
Saya diamkan aje. Tapi hari ni nak luahkanlah! 
Nak kata sedih tu tak. Terkilan pun jauh sekali.
Saya cuma risau.
Ikut janji, bertunang setahun.
Jadi kalau langsung bermakna bulan JUN. 

Kalau bulan JUN. 
Berapa bulan je lagi nak ke bulan JUN. 
Preparation memang buat, tapi ada satu perasaan tak seronoklah bila kita tak tau tarikh. 
Nak booking apa2 pun, terpaksa pending. 

Huaaahuaa...
Korang pernah tak kena camni?
Mesti tak kan?
Hurmmmmm..
Saya aje yang masih belum ada tarikh. 


6 comments:

Hunny Kitty said...

pernah...maka kesimpulannya....kalao buat kat dewan p check tarikh yg available terus booked...tak yah pikir senang nak igt tarikh ke hape..kalao buat kat umh make sure tarikh tu tak clash ngan mana2 family event lain atau perkara penting yg lain....good luck ye

sitinazirah86 said...

nasha kenapa mcmni?ada problem ker,dah berbincang dgn kedua2 pihak x

Epa Zarifa said...

good luck mencari tarikh :) i pun kawen middle june :)

Cik Nasha said...

hunny,
buat kat rumah je..
cuma saya ni pihak perempuan menunggu tarikh. huhu..

ira,
xde apa problem pn.. cuma saya ni x dpt putuskan tarikh sbb bukan kita yg tentukan.. nnt kalau tanya, nampak sgt pihak perempuan mcm x sabar pulak.. hehehe..

epa,
thanks.. :)

Cikpuan rara said...

kalau pasal tarikh mmg kan.mmg sgt susah nk tetapkan.sabar eh.

Cik Nasha said...

rara,
yelahh.. memang susah.
kita ni pihak perempuan menunggu aje.
Pihak lelaki ni lambat pulak.
risaukan kita nak proceed apa2 pun tak boleh.