Tik Tok

Daisypath Wedding tickers

Thursday, 2 February 2012

Susahnya nak pilih...

Hai, Assalamualaikum semua..
Hmmm...
Sekarang ni saya nak fikir pasal VIP doorgiftpulak..
Untuk tetamu biasa dah setel doorgiftnya.
Gambar atas nilah doorgift untuk yang tetamu biasa.
Jadi entah kenapa saya rasa susah pulak nak cari yang lebih istimewa dari jar ni.
Apalah agaknya nak bagi yaa! 


Doorgift dr blog Adawiyah ni pun cantik jugak. Ala-ala kereta kudakan?
Feeling princess giteeww..
Tapi, agaknya kereta ni lagi special dr jar tu ke tak?
Alahh.. pening.. Takut pulak ada yang kata jar tu lagi special dr kereta kuda ni.
Hmmm...

Lain2??


Frame ni cantik jugakkan? 
Ini Cik Kerry yang bagi idea. 
Huhuhu..
Masuk list.


Coin purse?
Hmmm.. 
Yang macam ni ada 2 design.
Satu yang macam ni, satu lagi 3 segi.


Candle!
Cantikkan?
Tapi.. Saya dah bagi candle waktu bertunang.
Takkan candle lagi.
Kang nanti dorang cop saya ni muka candle lak?
Huhuhu...


Scented Rose Soap?
Hmm.. Ini masa saya pergi nilai berlambak-lambak.
Tapi saya lalu aje sebelah dia.
Tengok pun sepintas lalu.
Tapi memang ada terfikir dalam kepala pun.
Maknanya rose soap ni masuk list. ;p


Apa ni?
Cupcake..
Yes. Cupcake tapi kain la.
Hahaha...
Cantiknya...
Agak2 diorang simpan tak? Hihihi

Alahai...
Rambang mata. Banyak pilihan.
Tak tau nak bagi apa.
Kalau banyak duit, rasa nak beli semua sumbat dalam satu beg! 
Phew!
*flip tudung*

p/s : Gambar semua saya cilok google. Maaf sebab tak ada link.

10 comments:

sitinazirah86 said...

ira bagi mug,dan purse dr vietnam jer...mula2 pening jugak nak bg ape,hehehee nasha yg kete kuda tu pon gak

~misshuny~ said...

gmbar second tu hani suke..hehe...

fainie_riz said...

tu la, masa wedding i dulu pun, bnda2 ni, brape kali survey brape kali cancel..huhuuhh

Cik Nasha said...

ira,
yekee.. tula pening.. nak cri yg lebih special dr jar..klu ada mahal plak.. *cheapskate*

huny,
kete kuda?? cantik kan.. masuk list!

fainie,
hmm..sama la.. rasa cam susah betul nk buat keputusan.. grrr..

nurul izayani said...

iza suka keta kuda!! :)

dhiera said...

rose tu macam menarik la~ agak2 nasha berapa kos die?

Cik Nasha said...

iza,
kan?? kita pn suka.. :)

dhiera,
rose tu ada macam2..
kalau 3 scented - 200pcs = rm3.60/pcs
kalau 6 scented - 200pcs = rm4.60/pcs
kalau 4 scented - 200pcs = rm3.00/pcs
membantu x?? ;)

dhiera said...

aiyak! mahal jugak ni~

rosspink said...

comel nye cupcake tu hehe..awk xley comment la yg awk tnye psl bunge telur tu.xley komen kt blog kite.xtau npe...bunge telur tu kte beli kt ZC nilai 3.try nengok kt sne ye.

orked violet said...

nak tanye, awk bLi gLAss jar ktne ye?berape RM 1 jar? tgh m'cr gk nih.huhu