Tik Tok

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, 23 November 2011

Wow. Kahwin naik bot!

Hai kawan2 semua!
Minggu lepas sebenarnya majlis kahwin ni. 
Tapi baru hari ni saya nak share.
Tak banyak gambar pun. 
Sebab saya sibuk makan! 
Hahaha...
Ekceli yang kahwin ni bukan kawan saya. Tapi anak kepada kawan mak saya. 
Mak saya yang sungguh teruja bagitau anak kawan dia kahwin naik bot.
Wow~
Saya jadi gedik2 nak ikut. Hahaha.
Majlis ni outdoor. Bertempat kat Galeri Shah Alam. 
Cekidout bebeh!

Dari kejauhan. Purple+Peach
Tu diaa.. sampai dah.
Jaga2 nanti jatuh! Hehehe.
Erm.. Baju kaler..err.. pink salmon i think?
Hampir keunguan.

Ada doorgift, photo & guest book. :)
Mana pelamin? 
Ahahahhaa..
Saya sibuk makan. Terlupa snap pelamin yang nun di atas pentas. 

2 comments:

NURUL IZAYANI said...

huyooo!!bestnya kawin naek bot..special gitu =)

Cik Nasha said...

kan???
agak rare jugak la pngntin buat outdoor event mcm ni.. hehehe..