Tik Tok

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, 8 November 2011

Hah?? Kenapa Cepatkan?


Assalamualaikum semua..
Huhuhu...
Saya dah macam caca-merba pulak sekarang ni. Dengan kerja saya yang belum siap2. Tambah pulak dapat gosip yang tak tau nak kata betul macam kabar angin, nak kata gosip, macam kena standby jugak kadang2...
Adehlahh..
Apa yang saya runsingkan?
Hmm..
Keluarga pihak lelaki nampak gayanya macam nak percepatkan bulan. 
Saya bertunang - 5/6/11.
Sepatutnya saya kahwin pun bulan 6 jugaklah kan. Sebab masa bincang hari tu kata setahun. 
Ngeeee...~
Dicepatkan pun taklah terlalu sangat. Setakat sebulan aje pun saya nak kecoh.
Hahahah.. Tapi itulah, sekarang ni duk goyang kaki main mak2 main masak2 tak prepare apa2 pun. Sekarang ni dah hujung tahun baru rasa, alamak! alamak! tak lama dah.... Apa pun tak prepare lagi nih. Huhaha..Padan muka! 
So, settle aje kerja menulis saya, edit, printing, post, saya kena laju2 research apa yang patut. 
Untuk warna tema semua dah settle. Tinggal lagi duk fikir2, susahnyeee nak jumpa contoh kale tema yang saya nak ni! Susah ke? Saya belum jumpa lagi pengantin guna dua kaler ni untuk di mix n matchkan. Agaknya kaler ni orang tak berminat kut? Saya aje yang duk nak guna. Heheheh..
Kaler apa?
Hmm.. Nantilah kita citer2. 
Sekarang ni nak buat list apa yang patut dan tak patut. 
 
Nikah Theme. 

Untuk malam berinai & sanding tungguuu saya review ya. :)

3 comments:

White Dove said...

Semoga berbahagia! :)

Cik Nasha said...

wah..thnks..

sitinazirah86 said...

cantik,kaler nikah awak.. sy b2b dr selangor jom xchange link